Президентът на Русия отправи ясно послание към ЕС.Руският президент Владимир Путин в

...
Президентът на Русия отправи ясно послание към ЕС.Руският президент Владимир Путин в
Коментари Харесай

Путин: ЕС да спаси животите на невинни хора, като окаже натиск върху Киев

Президентът на Русия насочи ясно обръщение към Европейски Съюз.

" Руският президент Владимир Путин в диалог с ръководителя на Съвета на Европейския съюз Шарл Мишел изложи позицията на Руската федерация по отношение на спора в Украйна ", съобщи РИА Новости.

" Държавният глава акцентира, че съветските военни поставят всички старания за запазването на живота на мирните украинци ", оповестиха от пресслужбата на Кремъл.

" Според президента на Русия основата опасност за Украйна идва от националистите, които работят като терористи и употребяват почтени хора като жив щит ", прибавиха от администрацията на президента, написа Novini.bg.

" Владимир Путин призова Европейски Съюз да направи действителен принос към опазването на животите на почтени хора и окаже напън върху Киев. Украйна би трябвало да стартира да съблюдава интернационалното право ", допълниха от Кремъл.

" Освен това президентът на Руската федерация акцентира пред събеседника си, че съветските въоръжени сили неведнъж са разгласявали преустановяване на огъня, което е било нарушавано от украинските военни ", показаха още от президентството в Москва.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР